Somn ușor și vise frumoase!

Ești obosită, dar nu reușești nicicum să adormi. Te uiți la ceas tot mai des și simți că starea de nervi se amplifică pe măsură ce minutele se scurg cu repeziciune. Nu este prima dată când ți se întâmplă și tocmai de aceea știi foarte bine că a doua zi nu vei mai fi bună de nimic.

Cred că fiecare dintre noi a avut cel puțin o noapte albă, și nu pentru că ar fi petrecut, ci pentru că pur și simplu somnul s-a tot lăsat așteptat. Este adevărat însă că, potrivit studiilor, femeile se confruntă mai des cu insomniile decât bărbații, mai exact 40% dintre acestea, iar odata cu înaintarea în vârstă această problemă se manifestă tot mai des.

Când poți spune că ai avut insomnie? Atunci când îţi ia mai mult de 45 de minute ca să adormi, dar și atunci când ai treziri frecvente şi adormi greu la loc.

În funcție de durată, insomnia poate fi acută (durează mai puțin de o lună) sau cronică (durează peste o lună). Din punct de vedere al severității, insomnia poate fi ușoară (se manifestă aproape în fiecare noapte, dar nu afectează viața socială sau profesională), moderată (se manifestă în fiecare noapte și afectează viața socială sau profesională) și severă (se manifestă în fiecare noapte și afectează calitatea vieții).

Adormi ușor și te trezești bine

Bazate exclusiv pe extracte naturale standardizate, atent selecționate pentru a conferi un somn liniștit si odihnitor, produsele din gama BienDormir induc somnul în mod natural, oferindu-i organismului tău o stare de calm si relaxare. În plus, la trezire nu apare starea de somnolență reziduală specifică somnului indus de medicamentele de sinteză.

Dacă insomnia te vizitează din când în când, atunci îți recomandăm Bien Dormir Forte. Prin combinația de extract uscat de passiflora, mac californian și melatonină, contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi și la atenuarea tulburărilor de somn. Poți lua o capsulă pe seară dacă lucrezi pe timp de noapte sau în condiții de iluminare artificială, dacă schimbă fusul orar, ai o perioadă super încărcată sau te confrunți cu o oboseală cronică. De asemenea, BienDormir Forte este recomandat și persoanelor vârstnice, la care secreția fiziologică de melatonină este redusă.

În cazul în care insomnia ta este cronică, îți recomandăm Bien Dormir Rapid. Prin conținutul său de extract uscat de valeriană, passiflora şi mac californian, produce o stare de relaxare necesară instalării somnului, îmbunătățește calitatea acestuia, asigurând funcționarea organismului în condiții optime. Bien Dormir Rapid vine în sprijinul persoanelor care au tulburări ale duratei și calității somului, insomnii cauzate de stările de neliniște, stres sau tensiune nervoasă.

Distribuiti acest articol ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin