Insomnii, nopți albe, tulburări de somn, răsuciri de pe o parte pe alta… tu ce faci în pat?

Ei bine, somnul este al doilea lucru bun pe care îl poți face în pat. După citit, bineînțeles. Însă mulți oameni se confruntă cu dificultăți de adormire sau somn agitat mai ales după concediu, când urmează o perioadă aglomerată la serviciu și nu numai – acumularea sarcinilor de la birou, pregătirea celor mici pentru începerea grădiniței sau a școlii, stresul de sfârșit de an etc.

Toate acestea provoacă adulților o stare de indispoziţie generală, oboseală, care se reflectă în programul de somn, iar seara apar problemele de relaxare și  de adormire, cu treziri frecvente şi imposibilitatea de a adormi la loc sau trezirea dimineaţa devreme şi senzaţia de oboseală după o noapte de nesomn.

În plus, unele obiceiuri din rutina zilnică amplifică problemele de adormire. Toate băuturile cu conţinut de cafeină (cafeaua, băuturile cola) produc insomnie, la fel cum produsele rafinate din zahăr au  efect excitant asupra sistemului nervos. De asemenea, glutamatul monosodic  – substanță regăsită în multe alimente din comerț – afectează somnul, împreună cu supraalimentaţia, obiceiul de a mânca repede şi mâncărurile grase.

Somnul bun înseamnă sănătate, iar riscurile la care ne supunem atunci când nu ne odihnim suficient nu sunt deloc de neglijat: pot apărea diabetul, fluctuații de greutate sau chiar probleme psihice.

Bazate exclusiv pe extracte naturale standardizate, atent selecționate pentru a conferi un somn liniștit si odihnitor, produsele din gama Bien Dormir induc somnul în mod natural, oferindu-i organismului o stare de calm si relaxare. În plus, la trezire nu apare starea de somnolență reziduală specifică somnului indus de medicamentele de sinteză.

Bien Dormir Forte, prin combinația de extract uscat de passiflora, mac californian și melatonină, contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi și la atenuarea tulburărilor de somn la persoanele: care lucrează pe timp de noapte sau în condiții de iluminare artificială, care schimbă fusul orar, care sunt suprasolicitate în urma unui efort fizic sau intelectual intens, cu oboseală cronică, datorată privării repetate de somn și la persoanele vârstnice, la care secreția fiziologică de melatonină este redusă.

Bien Dormir Rapid, prin conținutul său de extract uscat de valeriană, passiflora şi mac californian, produce o stare de relaxare necesară instalării somnului, îmbunătățește calitatea acestuia, asigurând funcționarea organismului în condiții optime.

Bien Dormir Rapid vine în sprijinul persoanelor care au: tulburări ale duratei și calității somului, insomnii cauzate de stările de neliniște, stres sau tensiune nervoasă.

Bien Dormir ! Pentru că somnul este un obicei sănătos.

 

 

Distribuiti acest articol ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin